OM OSS

Vilka är vi då? Tanken kom efter några öl, och växte sedan till något unikt som vi ville göra för alla supportrar och som också samlar in pengar till supporterrörelsen.

Vi tog fram en första öl tillsammans med Sofialäktaren, Strulfri Lager, som fick högsta betyg i smak. Succé! Vi beslutade oss för att ta nästa steg: att skapa egna öl, vodka, gin, whisky m.m. Produkter som dels är gudabenådad dryck, men lika mycket en vacker souvenir som man vill ha i bokhyllan, eller som en mycket uppskattad present. Självklart med riktigt hög kvalitet - vi är inte vrak eller pack som nöjer oss med vilken skit som helst. Vi är lite finare, lite bättre.

Nu är vi klara och har också skapat ett samarbete så att produkterna går att köpa via denna websidan, och att det går att få varorna ända hem till dörren. Vi har också sett till att det går att köpa andra kända varumärken för den som vill det, till riktigt bra priser.

Slutligen har vi fått till att en del av vinsterna skänks till supporterkulturen, bl.a. har vi gett pengar till Sofialäktaren, Järnkaminerna och Berit. Win-win för alla med blå-blått hjärta!